Fjellerup Skulptur og bronzestøberi blev etableret i 1992 i Fjellerup af Jørn Svendsen. En lille landsby på midten af ​​Fyn.

Jørn Svendsen havde tidligere været leder af Atelier Hollufgård og udstillings tekniker på Kunsthallen Brandts. Jørn Svendsen underviste også i egenskab af gæstelærer i bronzestøbning i flere år på Kolding Designskole.
Støberiet hurtigt tiltrak en stabil gruppe af kunstnere som kunder.
Ud over Jørn, John, Finn, Peter, var Eric og Benjamin tilknyttet som medarbejdere.

For at kunne tilbyde de bedste teknikker til vores kunder, blev det besluttet at lukke selskabet midlertidigt i 1996, således at forberedelserne kan gøres for at lancere den helt nye moderne metode “Shell casting”.
Efter at have arbejdet på støberier i USA, blev det nye støberi startet i 1997 i Svendborg.
I forbindelse med vores “kobber jubilæum” i 2003, skiftede vi navn til “Skulpturstøberiet”.

“Det bliver som du har tænkt”

er vores motto. Vi går meget op i at kunne servicere kunstnere og kunder med den højeste kvalitet i håndværket, så vi kan fastholde vores position som det førende støberi inden for vores område.

Service, kvalitet og miljø er hjørnestenene i vores arbejde og bliver løbende opdateret til den højeste moderne standard.

Vi er et lille bronzestøberi med 8-10 ansatte og en varm, familiær atmosfære.
Dette, kombineret med et højt fagligt niveau er en væsentlig forudsætning for sikkerhed og tryghed, der er afgørende for mange kunstnere.
Skulpturstøberiet har mere end 25 års erfaring i støbning af bronze skulpturer, og selv om vi overvejende støber i bronze og kun ved hjælp af “Cire Perdue” metoden, kan vi også tilbyde støbning i aluminium, sølv, rustfrit stål og støbejern.

Vi ved djævelen ligger i detaljen og netop præcision og omhyggelighed med håndværket er vores varemærke, hvad enten det er en skulptur på 5 cm eller en 5 meter høj statue. Derfor kan vi understøtte kunstneren og udfolde ideerne præcis som de er tænkt.

Alle processer udføres i tæt samarbejde med kunstneren.

Kontakt os gerne i god tid
For at opretholde vores profil som et lille støberi med en familiær atmosfære og omfattende kundeservice, kan der være venteliste, så kontakt os i god tid, så vi bedst muligt kan indpasse din opgave i produktionsforløbet.