Den lille havfrue
Skulpturstøberiet har æren af at støbe de originale kopier af den lille havfrue for billedhugger Edvard Eriksens arvinger I/S.

Se og køb dem her

A-kassen

Danske konsulat i Delhi fik opstillet en skulptur udformet af A-kassen.
Skulpturens form er en udvælgelse af smeltet metal hældt i vand. Bemærk den spejlende overflade. Det er noget af et pudsearbejde

Foto Indien: Abhishek Khedekar

Lazarus

I anledning af Bispebjerg Hospitals 100 års jubilæum i 2013 donerede Ny Carlsbergfonden en skulptur til hospitalet. Christian Lemmerz blev udpeget til at udforme værket, som blev afsløres ved en officiel ceremoni den 16. november 2017 på Bispebjerg Hospital.

Skulpturen er 3,5 m høj på en 2 meter granitsokkel og forestiller den genopstandne Lazarus men udformet som en anatomimodel, der byder publikum velkommen med åbne arme. Den på en gang imødekommende og skræmmende fremtoning gør skulpturen interessant og vedkommende.

Skulpturen og soklen er fremstillet på Skulpturstøberiet i Svendborg

Symbolske bronzekugler til udsmykningsopgave for Filip´s Sten & Billedhuggeri.

Tina Sonningensen har fremstillet elefanter til opstilling i privat have.

Elinborg Lützen
En statue af den lokalt berømte grafiske designer Elinborg Lützen er blevet den første statue af en navngivet kvinde, der er sat op på Færøerne. Statuen er resultatet af et samarbejde mellem Klaksvík byråd, Norðoya Sparikassi og billedhuggeren Hans Pauli Olsen.

Støbt af Skulpturstøberiet 2020

Fodboldspillere

Ny skulptur: ”Fodboldspillere” i Tønder lavet af billedkunstneren Sigurjón Ólafsson.

Havmanden
Skulpturstøberiets sidst leverede Hans Pauli skulptur, afsløret i august 2020 i Elduvik.

Læs mere

Skulpturstøberiets femte skulptur på kloster i Belgien – her på Abdij van Averbode. Det er altid en stor ære.

Skulpturen er udført af Nis Schmidt.

Kristian Von Hornsleth
En teknisk meget krævende skulptur for Kristian Von Hornsleth – For os er det en lækkerbisken at få fat i de virkelig krævende opgaver, hvor detaljerigdom og nøjagtighed er en vigtig del af det kunstneriske udtryk.

Sælkvinden
“Sælkvinden” af hans Pauli Olsen blev sat op på Færøerne 2014. Et fornemt projekt, der involverede helikopter og til sidst flere stærke folk, der bar værket ad lange trapper, da man pga. vejret ikke var i stand til at få skulpturen på plads.

Drengen på Svanen

Genetablering af skulptur på Svendborg Havn 8. maj 2015

Oprindelig udført i zink af Hermann Ernst Freund 1837 og nu genstøbt i bronze.

Lars Seier er blevet medejer af restauranten Geranium.

I den forbindelse er der blevet investeret i mange nye tiltag, der i bland kunst udført af Michael Kvium og Christian Lemmerz.
God kunst og god mad forstærker oplevelsen af hinanden..

Skulpturstøberiet støbte disse skulpturer udført af Christian Lemmerz.
De er støbt i en særlig (dyr) patenteret italiensk legering, der hedder sølvbronze. Den er nikkelfri. Den har en smuk lys sølvagtig farve der ikke ændrer sig væsentligt over tid