En gang om året åbner Skulpturstøberiet dørene for en spektakulær Lysfest, hvor man kan se en bronzestøbning, møde spændende mennesker, spise og hygge sig og måske få et foredrag og et par stykker musik at gå hjem på.

LYSFESTEN afholdes altid på Sct. Luciadagen 13. December

I år er ikke meget plads i støberiet pga. store spændende opgaver så vi kan desværre kun tage imod 180 personer, hvor der normalt kommer ca. 240. Det er vi kede af men vi skal nok få en dejlig aften alligevel.

Vi vil meget gerne have dig/jer til at tilmelde jer via formularen her på siden, så vi har styr på tilmeldingerne. Når vi når 180 tilmeldte lukker vi for tilmelding, så skynd dig at udfylde formularen.

Det praktiske: Du vil ved tilmelding modtage en bekræftigelse, der gælder som billet ved indgangen. Husk aftalte penge/mobilpay til betaling da vi ikke modtager kort.

Vi glæder os til en hyggelig aften, hvor der skal støbes, spises lækkerier og hilses på muntre gæster.

Skulpturstøberiet

[divider_line type=”divider_blank”]

Tilmelding her til årets Lysfest er nødvendigt af hensyn til planlægning.
Vi kan desværre kun huse 180 gæster i år, så det gælder om at komme først til mølle.

Vi forsøger løbende at opdatere ledige antal pladser her på siden.

 Ledige pladser 11-12-2019: 43

[si-contact-form form=’4′]

[divider_line]
[imageeffect image=”1004″ type=”shadowreflection” lightbox=”yes”][divider_line type=”divider_blank”][styledbox type=”custom” bg_color=”#dd9933″ font_color=”#000000″]
[/styledbox][divider_line type=”divider_blank”]

Tilmelding her for at blive inviteret til næste år og fremover

Vil du på en liste så du automatisk får en invitation til kommende Lysfester, så brug et øjeblik på at skrive din mail i boksen, og tilmeld dig.

[divider_line type=”divider_blank”]