Lige nu har vi gang i en større ombygning af websitet, så det ser ikke så pænt ud.
Vi arbejder hårdt på at få ryddet op og fejet ud, så kom snart igen og se det fine resultat.
Vi kan stadig kontaktes på tlf og mail
Skulpturstøberiet

Skulptur Støberi har mere end 25 års erfaring indenfor bronzestøbning af skulpturer. Vi støber dog fortrinsvis i bronze, og kun efter ‘Cire Perdue’-metoden. Men vi kan også tilbyde støbning i aluminium, sølv, rustfrit stål og støbejern. Omhyggelighed er vores kendetegn, hvad enten det er en skulptur på 5 cm. eller en statue på 5 m. Alle processer foregår i tæt samarbejde med kunstneren

Et professionelt skulptur servicecenter og bronzestøberi i Svendborg som benytter den moderne ‘Cire Perdue’-metoden, – Shell Casting “Så bliver det som du har tænkt dig” Vi kan gennemføre dine ideer fra udkast til færdigt leveret værk, eller du kan bruge os som rådgiver og delleverandør på projekter.

Vi har gennem tiden udført mange og forskelligartede opgaver. Alt fra rådgivning til udførelse af skulpturer i bronze, aluminium og støbejern. Se cases
VI HAR DE BEDSTE KUNDER

CASE:Sælkvinden af Hans Pauli Olsen
Flere cases.

Hør indslag om Skulpturstøberiet her

Skulpturstøberiet er blevet en del af Alfa Arte. Et stort og dygtigt spansk støberi, der kan håndtere alle monumentale opgaver. For at sikre fremtiden og den stigende efterspørgsel er Skulpturstøberiet  blevet optaget i Alfa Arte familien.
Vi har fået ansvar for det skandinaviske marked og kan tilbyde vores normale tætte samarbejde med vore kunder, kombineret men den øgede kapacitet som Alfa Arte tilbyder.
Udover shellcasting tilbyder vi støbning i sand med kileform, med støbe kapacitet på 700 kilo bronze og 500 kilo rustfast stål.
Besøg Alfa Arte

Gode grunde til at vælge
Skulpturstøberiet som din leverandør

Du kan følge lidt med i det daglige arbejde på Facebook

fb350

Find os på LinkedIn